Hvilket kredittkort bør du velge?
Beste Kredittkort

Hvilket kredittkort bør du velge?

Det er lett å gå seg vill i jungelen av kredittkort der ute, og det er mange tilbydere som nærmest kaster kredittkortene på deg. Men som i de aller fleste andre situasjoner her i livet, lønner det seg sjelden å kaste seg over det første og beste tilbudet. Dette gjelder i høyeste grad også for kredittkort.

Når du skal skaffe deg et kredittkort, så er det sikkert av en grunn. Tenk derfor nøye gjennom hva du primært kommer til å bruke kredittkortet til før du sonderer terrenget for å finne det kredittkortet som passer best for deg og dine behov.

Mange fordeler med kredittkort

Noe av det første du bør sjekke når du sammenligner kredittkort er effektiv rente på kredittkortet, og ikke minst hvor mange dagers rentefri betalingsutsettelse du blir tilbudt. De aller fleste opererer med 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, men det er også noen som gir deg mer tid.

Hvis du ikke har nedbetalt det du skylder på kredittkortet innen den rentefrie perioden, starter rentene å løpe, og de har en tendens til å løpe veldig fort. Det vil derfor lønne seg å velge det kredittkortet med den laveste effektive renten.

De aller fleste kredittkort leveres med en eller annen form for fordelsprogram. Det kan være at du får rabatt når du handler i utvalgte nettbutikker, eller rabatt på drivstoff hos utvalgte bensinstasjoner, eller cashback på all bruk av kredittkortet. Reiser du ofte, vil det mest trolig lønne seg med et kredittkort som gir deg rabatt på flybilletter, og som i tillegg har en reiseforsikring inkludert i kredittkortet. Det forutsetter imidlertid at du betaler minst halvparten av reisens transportkostnader med kredittkortet.

Hjelp til å finne det beste kredittkortet

På FinansTopp, som er en gratis sammenligningstjeneste for kredittkort og forbrukslån i Norge, finner du oppdatert og relevant informasjon om samtlige kredittkort på det norske markedet. Der kan du i ro og mak sammenligne renter, vilkår og betingelser, og få en fullstendig oversikt over hvilke fordeler de ulike kortene vil gi deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *